Preguntes Freqüents - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Preguntes Freqüents

A continuació trobaràs algunes de les principals preguntes i dubtes sobre la Llotja i les seves respostes

El Recinte

Està ubicat al centre de Granollers?

La Porxada és l’espai més cèntric de tot Granollers. S’ubica entre els carrers Anselm Clavé i Sant Roc. Segons xifres auditades pel propi Ajuntament, un dissabte hi poden passar fins a 60.000 persones per les interseccions d’aquests carrers. La Porxada es nodreix de gran part d’aquest públic.

És un espai cobert?

La Porxada és una gran plaça amb un porxo (400m2) ubicat al seu centre. Part del mercat, els espais sota el porxo, s’hi ubiquen allà. Una altra part, els espais a les carpes, s’hi ubiquen a fora del porxo.

Hi ha pàrquing per als clients?

Aquelles persones que ens visiten solen fer-ho a peu, ja que el centre de Granollers és un espai completament peatonal. La ciutat està comunicada per tren i bus amb les principals ciutats de la rodalia, incloent Barcelona o Vic, per exemple.

Distribució i mobiliari

Com és la distribució del mercat?

Aquí trobaràs un exemple de la distribució del mercat. A grans trets, hi ha una sèrie d’espais sota el Porxo (anomenats PORXO 01-40), i una sèrie d’espais fora del porxo, les carpes (anomenats CARPA 01-30). En tot cas, recorda que poden haver-hi canvis en les distribucions de cada edició, atenent a criteris com ara la disponibilitat d’espai a laplaça, pel que és millor que ho revisis a cada una de les edicions aquí.

Com son els espais expositius?

Els espais del Porxo fan 2,2 d’ample per 2,2 de fons. Els espais a les carpes fan 2,2 d’ample per 1,8 de fons. Tots ells tenen un element separador de l’espai de darrere i els dos laterals oberts. Els espais sota el porxo no tenen carpa, ja que queden coberts pel propi porxo, mentre que els espais a les carpes, com el seu nom indica, en disposen de una proporcionada per l’organització.

Ens proporcioneu mobiliari o el portem nosaltres?

L’organització proporciona una taula gran (un llistó de fusta de 180x80cm sobre cavallets), una taula petita (un llistó de fusta de 120×80 cm sobre dos cavallets) o bé dues burres (150cm cada una), segons s’hagi detallat a la reserva. El material és subjecte a disponibilitat. A més, es proporciona UNA cadira plegable per espai. Tots els espais disposen d’endoll.

Qui munta aquest mobiliari?

El mobiliari es podrà recollir en tres grans gàbies que hi ha a la plaça en el moment en que els expositors hi arribin. El expositors poden recollir el seu material allà i preparar-lo al seu espai. Un cop acabant el mercat, el nostre personal recull tot el material.

Hi ha llum, als espais?

El porxo disposa de sistema d’enllumenat públic. A més a més, l’Organització penja un castell de llums a 3 metres d’altura. Les carpes tenen il·luminació pròpia. No obstant, es recomana sempre portar llum adicional. Tots els espais tenen endoll.

Com funciona, l’assignació d’espais?

Els expositors poden triar, en el moment de fer la reserva,l’espai que volen ocupar. No obstamt, l’organització es reserva el dret a fer petits canvis responent a diversos criteris: la roba agrupada a la part final, a prop dels emprovadors, o evitant situar propostes similars molt properes, per exemple.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL MOBILIARI AQUÍ

Procés de reserva

Haig de fer el pagament ja?

Sempre i quan vulguis assegurar-te de disposar d’una plaça a l’edició, sí. En aquesta mateixa pàgina podràs triar l’espai que vols reservar i detallar el mobiliari que vols reservar. Si no estàs segur encara de participar-hi però vols estar al corrent de les properes edicions, apunta’t al nostre newsletter aquí.

Si pago, la reserva està 100% asegurada?

L’0rganització revisa cada una de les reserves rebudes per assegurar-se que els participants de cada edició compleixen requisits com ara la qualitat dels acabats, la innovació del mateix, si són objectes fets a mà i/o externalitzats de manera ètica, entre d’altres. Aquelles reserves que no compleixin amb aquests estàndards seran cancel·lades i els imports ja pagats retornats de nou.

Si la reserva no és acceptada, com i quan se’m retornaran els imports que ja he pagat?

L’Organització revisa cada una de les reserves rebudes en un plaç no superior a les 48 hores. Si la reserva no és acceptada, es procedirà a l’abonament de la mateixa. Rebràs un correu des de Stripe, avisant del retorn dels imports, i un altre des de la Llotja del Disseny avisant de la cancel·lació de la reserva. Aquests imports es retornaran a la mateixa tarjeta de crèdit utilitzada per fer el pagament.

Com sé si he estat acceptat o no?

L’Organització només avisa en el cas de les reserves no acceptades, i sol fer-ho en 48 hores. Per tant, si no reps cap correu per part nostra, has estat acceptat.

Conservaré sempre l’espai reservat?

En la majoria dels casos, sí. No obstant, l’Organització es reserva el dret a fer aquells canvis i modificacions que consideri pertinents per assegurar que el mercat llueix genial.

Com sé quant val cada un dels espais?

Només cal que sel·leccionis al desplegable l’espai que vols i automàticament t’apareixerà el preu del mateix. Recorda que hi ha diversos tipus d’espais i que el preu varia entre ells.

Puc compartir espai?

Si, pots fer-ho. Recorda que ens ho has d’indicar al formulari i detallar la informació de les dues marques. Us aconsellem calcular bé l’espai o directament optar pels espais més grans, els del Porxo 3×2.

Com va el tema del mobiliari, la llum i l’electricitat?

En el moment de fer la reserva podràs detallar el mobiliari que vols. Hi ha diverses opcions i totes elles estan incloses en el preu. Sí, també pots portar el teu propi mobiliari. Tots els espais disposen d’un endoll amb 75 watts de potència. Per més informació, aquí.

Horaris, muntatge i logística

Quins horaris té l’esdeveniment?

La Llotja del Disseny obre de 1:00 a 21:00 cada edició. No obstant, aquelles edicions més estiuenques pot ser que variïn d’horari. L’organització avisarà en tot cas.

Quan podem accedir nosaltres per a muntar, i per on ho fem?

L’horari per a muntar és de 08:30 a 11:00. Recordem que a les 10:30 tots els vehicles han de ser enretirats de la plaça sota risc de multa per part de la policia local. L’accés a la plaça es farà per la intersecció entre el carrer Sant Josep i el Carrer Sant Jaume. Només cal accedir a la zona peatonal per aquest punt, deixar l’església a ma esquerra i s’accedirà a la Porxada.

Podem accedir fins a la porta del recinte per a muntar l’espai?

Si. Els vehicles poden accedir fins a escassos metres del recinte, aparcar 30 minuts a la plaça, descarregar i enretirar el vehicle.

A quina hora podem desmuntar?

A partir de les 21:00 es podrà tornar a accedir a la plaça amb cotxe per començar a recollir l’espai. En casp cas es podrà accedir abans d’hora sense consulta prèvia amb l’Organització.

Hi ha pàrquing per a expositors?

Sí. L’organització té un acord amb Pàrquings Blaus per a oferir places d’aparcament a 4/€ dia als expositors participants a la Llotja. Trobareu el mapa de pàrquings adherits a la promoció aquí. A més, hi ha diversos pàrquings municipals gratuïts a les afores de Granollers, a 10 minuts caminant de la Porxada.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ACCÉS I LA LOGÍSTICA AQUÍ.

Activitas i oci

Hi ha música d’ambient al recinte?

La plaça sempre disposa de fil musical. A més a més, es programen activitats musicals de tarda, i, en alguns casos, també de dia.

Hi ha activitats per a nens petits?

La Llotja del Disseny és un espai idoni per a vindre amb canalla. Podran jugar i còrrer per la plaça. A més, en algunes edicions hi ha extensos jocs infantils programats, a part dels talles per a tots els públics.

Les activitats són gratuïtes?

En principi totes les despeses relacionades amb activitats les sufraga la pròpia organització. No obstant, l’Organització es reserva el dret a aplicar algun tipus d’entrada per a aquelles activitats que puguin tindre un import més elevat.

Altres dubtes

Quan s’obren les noves convocatòries i inscripcions?

Hivern/ Primavera
25 de gener, Red Llotja
15 de febrer, la Llotja is Love
18 d’abril, Spring Vibes
Inscripcions obertes 20 de desembre de 2019
Estiu
9 de maig, Decoh Powah
13 de juny, Vermut Party
6 de juliol, la Llotja Beach
Inscripcions obertes 20 de març 2020
Tardor
5 de setembre, The Return
3 d’octubre, Eco Revolution
31 d’octubre, Colors de Tardor
28 de novembre, Loca Navidad
Inscripcions obertes 10 de juliol 2020

Si, l’espai disposa d’un emprovador amb mirall sota el Porxo. A més, hi ha un segon mirall (sense emprovador) a l’altre costat del recinte.

Hi ha wifi per als TPV’s?

La Porxada disposa de wifi pública. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

Es paga entrada per accedir al recinte?

No, l’accés a la Llotja del Disseny és completament gratuït.

Poden accedir gosos?

Sí, sense problema. Es recomana, a més a més, dur-los sempre lligats.

Cancelacions del mercat

Es pot arribar a cancelar per motius meteorològics, el mercat?

L’organització es reserva el dret a cancelar el mercat sempre i quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin. No obstant, aquesta cancel·lació només afectarà a l’espai de les Carpes. Els espais del Porxo, en ser un espai més ampli i cobert, es desenvolupen de la mateixa manera.

Si es cancelen les Carpes, es retornen els diners?

No, no es retorna cap dels imports prèviament pagats.

Què pasa si pago i després no puc vindre?

La nostra política de cancel·lació és aquesta:
(i) Si el participant cancel·la la seva participació com a mínim quince (15) dies abans de l’esdeveniment, l’Organització oferirà una plaça per a una edició futura sense cap tipus de penalització.
(ii) Si el participant cancel·la la seva participació en l’esdeveniment en un termini de catorze (14) dies o menys abans de l’esdeveniment, aleshores Eventos Increibles no podrà oferir cap reemborsament, degut a les complicacions de trobar un substitut en llista d’espera per aleshores.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE CANCEL·LACIONS I CONDICIONS AQUÍ

Parlar amb la Llotja
1
¿Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

La Llotja del Disseny
Powered by