Muntatge i accés - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Muntatge i accés

Aquí trobaràs els detalls relatius a l'accés al Mercat de Creadors de la Fira de l'Ascensió: horaris, ubicacions i indicacions.

Accés al recinte

El Mercat de Creadors és una carpa de 300m2 que s’ubica dins de la Fira de l’Ascensió de Granollers. A la vegada, la Fira de l’Ascensió s’ubica al Parc Firal de Granollers. Just darrere de la carpa hi ha una porta d’accés al pàrquing. En aquesta imatge podeu veure com on queda l’accés al pàrquing i on queda l’accés del pàrquing a la carpa del Mercat de Creadors.

Accés al parquing: rotonda Avinguda d’Europa amb Carrer de Londres.

Acreditació: per poder accedir al pàrquing cal disposar de una acreditació que l’Organització us proporcionarà. Un membre de Eventos Increibles us esperarà a la porta del pàrquing el mateix dia del muntatge per donar-vos-la. Cal deixar una acreditació al vehícle i portar penjada a sobre l’acreditació personal.

Munantge de l'espai

DIA: divendres 31 de maig

HORARI: de 08:00 a 09:30

INSTRUCCIONS: la Fira de l’Ascensió obre a les 10:00 del matí. A aquella hora caldria disposar de l’espai ja muntat i llest, pel que caldria haver descarregat tot el material i enretirat el vehicle a les 09:30. Cal portar el material des del parquing a la carpa (50 metres).

Desmuntatge de l'espai

DIA: diumenge 2 de juny

HORARI: a partir de les 21:00

Aparcament del vehícle

La Fira de l’Ascensió disposa de pàrquing propi, com s’indica més amunt. El vehicle pot estacionar-se cada dia en el mateix sense cap cost. Recordar que cal disposar de l’acreditació pertinent a poder estacionar al recinte. Aquesta acreditació ha de quedar en un lloc visible i se us proporcionarà el mateix divendres 31 de maig en accedir per primera vegada al pàrquing.

Parlar amb la Llotja
1
¿Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

La Llotja del Disseny