hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

ACCÉS I MUNTATGE

A continuació veuràs com accedir a la plaça, descarregar el teu material i d'altres elements logístics d'interès.

ACCÉS A LA PLAÇA

HORARI: de 08:30 a 09:00

INSTRUCCIONS: accedir a la Plaça de l’Església (cantonada C/ Sant Josep amb C/ SantJaume) travessant els pivots automàtics, que trobareu abaixats. Des de allà, continuar recte passant de llarg l’Església i travessar el petit tros de carrer peatonal que dóna a la pròpia plaça. Es disposa de 30 minuts per descarregar i enretirar el vehicle.

MUNTATGE

HORARI: de 09:00 a 10:30.

INSTRUCCIONS: cada expositor disposa d’un stand, tal i com detalla el dossier de l’expositor, que s’indica al terra de la plaça amb guix blanc. L’expositor disposa de UNA HORA i TRENTA MINUTS per a muntar i adequar l’espai.

DESMUNTATGE

HORARI: de 21:00 a 21:45.

INSTRUCCIONS: és obligatori recollir a partir de les 21:00. No obstant, per aquelles marques que així ho desitgin, es podrà començar a desmuntar a les 20:30. En aquest moment es podrà accedir de nou amb el vehicle a la Plaça de la Porxada, seguint i respectant les instruccions donades per accedir-hi

HORARI OBERTURA AL PÚBLIC

HORARI: de 10:30 a 21:00.

NOTA: s’espera afluència de públic durant el muntatge i el desmuntatge, degut al caràcter públic i obert de la Plaça de la Porxada

APARCAMENT PER A VEHÍCLES

Els expositors de La Llotja del Disseny disposen d’una tarifa molt econòmica en 3 pàrquings de la ciutat. Són 4 euros per tot el dissabte. Els pàrquings adherits a la promoció són:

Pàrquing Auditori (C/Ponent, 41- C/ Rafael Cassanova,38)

Pàrquing Corona (C/ Palaudàries,21- C/ St.Josep de Calassanç,16)

Pàrquing Escolapi (Avd/ Sant Esteban, cantonada C/Francisco de Quevedo, Plaça 11 de Setembre)

Mapa d’accés i ubicacions dels pàrquings blaus

Clica aquí