hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

La Llotja del Disseny

El Mercat dels Petits Creadors

La Llotja del Disseny ofereix una plataforma a artistes i petits creadors per a establir nexes d’unió amb una àmplia comunitat de compradors en un entorn dinàmic i estèticament elaborat. Cada edició presenta una selecció vibrant dels millors Makers + Crafters de Catalunya escollits de forma detallada i munuciosa posant especial èmfasis en la qualitat dels productes i la imatge oferida per a crear una de les experiències de compra més elaborades del país.


Completa la teva inscripció

Red Llotja
Gener 25
Inscripcions Obertes

La Llotja is Love
Febrer 15
Inscripcions Obertes

La Petita Llotja
Març 14
Inscripcions Obertes

Spring Vibes
Abril 18
Inscripcions Obertes

INSCRIPCIONS

Principals característiques

Una elevada afluència, una atmósfera única i mobiliari inclós.

Un dissabte al mes

La Llotja del Disseny té lloc un dissabte al mes (normalment el segon) i obre al públic de 10:30 a 21:00, amb alguna variació els mesos d’estiu. Aprofita el dissabte i disposaràs del diumenge per descansar o preparar la setmana.

Ubicats a la Porxada de Granollers

Gaudeix d’una atmosfera única a Catalunya: la Plaça de la Porxada, una antiga llotja de gra construïda l’any 1586 per Bartomeu Brufalt. Compartiràs l’espai amb 15 columnes toscanes sota un sostre de teulada àrab ple d’estètica.

Fins a 60 expositors

A la Llotja compartiràs espai amb més de 50 expositors curosament seleccionats. Hi trobaràs roba, complements, literatura, il·lustracions, gastronomia, ceràmica i molt més. Busquem sempre disseny innovador, rebutjant productes majoristes i de manufactura industrial.

Espais de 2×2 amb mobiliari inclòs

Et proporcionem taules de diversos tamanys, burres per a la roba i, opcionalment, cadira. A més, proporcionem carpa per els espais exteriors. Tots els espais disposen d’endoll i d’il·luminació ambiental.

Amb una afluència de públic garantida

La Llotja del Disseny s’ubica al porxo de la Porxada, centre neuràlgic i comercial de la capital del Vallés Oriental. Més de 60.000 persones visiten la ciutat un dissabte qualsevol!.

Una agenda d’oci detallada i extensas

La Llotja del Disseny elabora una acuarada agenda d’activitats d’oci, com ara concerts en petit format, tallers, classes de ball i molt més. A més a més, pràcticament cada cap de setmana a la plaça s’hi duen a terme activitats per part de moltes de les entitats de la ciutat de Granollers: castellers, ballades o jocs infantils, entre d’altres.


Dues ubicacions diferents

Les ubicacions tradicionals, sota el Porxo, o les noves carpes ubicades a l'exterior
 • ESPAI A LES CARPES

  LES NOVES CARPES DE L'EXTERIOR
 • Un espai de 2,2 d'ample i 1,8 de fons
 • Ubicat a l'exterior de la Plaça
 • Amb una carpa minimalista (sostre semi-transparent)
 • Un post de presentació a XXSS i fitxa web
 • Mobiliari inclòs
 • Pàrquing a 4€/dia
 • 89
 • Reserva l

Mira amb detall la distribució del mercat i tria la teva opció preferida

DISTRIBUCIÓ

Tres tipus d'espais expositius

Et proporcionem el mobiliari que més s'adapti a les teves necessitats

Una taula
Et proporcionem un espai de 2,2m d’ample i 1,8m de fons amb una taula de 1,8m per 0,8m amb dos caballets.
Dues burres
Et proporcionem un espai de 2,2m d’ample per 1,8m de fons amb dues burres als laterals de 1,5m cada una.
El teu propo mobiliari
Et proporcionem un espai de 2,2m d’ample per 1,8m de fons en el que podràs ubicar-hi el teu propi material.

Troba aquí l'espai expositiu i el mobiliari bàsic

MOBILIARI

Opinions dels expositors

Algunes de les opinions dels dissenyadors que han participat amb nosaltres
UAÏA
A la llotja del disseny cuiden sempre fins al mínim detall, totes les parades segueixen una mateixa línia decorativa i, sobretot, fan una molt bona campanya de comunicació! Per a nosaltres, el tret distintiu i més important és que donen la oportunitat a marques com Uaïa de poder créixer i donar-se a conèixer en un ambient molt proper.

UAÏA
LA FÀBRICA DE CORBATINS
Moltes gràcies per seleccionar-nos per participar a la Llotja del Disseny. La veritat, ha sigut una experiència molt agradable: molta gent i un espai súper xulo. Ens hem sentit molt còmodes a la Porxada, l'espai és maquíssim. Esperem poder tornar en breus a Granollers i a la Llotja!

LA FÀBRICA DE CORBATINS
ELISABETA
Desde avui mateix em declaro acèrrima seguidora vostre. I per la meva part ja he començat a parlar meravelles de la Llotja... Segur que funcionarà molt bé!

ELISABETA
ANN ACID
Felicitats per la primera edició de la Llotja del disseny i gràcies per comptar amb mi 🙂 Crec que la iniciativa ha estat un encert i un èxit de públic. Repetiré segur!

ANN ACID