hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Formulari de participació

Edicions 2020
 • INFORMACIÓ DE LA MARCA

 • Si us plau, introduïu el nom del vostre negoci exactament tal com voleu que aparegui al la pàgina de l'edició en cas de ser acceptat.
 • Proporcioneu un enllaç web al vostre lloc web. (Exemple: https://www.llotjadeldisseny.com/)
 • Si us plau, compartiu un enllaç a exemples de fotografies de la vostra parada exposada, si en teniu.
 • Proporcioneu un enllaç web al vostre compte d'Instagram, si escau. (Exemple: http://www.instagram.com/lallotjadeldisseny)
 • INFORMACIÓ ADICIONAL

 • Aquesta descripció serà inclosa al teu perfil online de l'edició, si resultes acceptat.
 • Suelta archivos aquí o
  Tipos de archivos aceptados: jpg, jpeg, png.
  Si resultes acceptat, la Llotja del Disseny mostrarà el teu perfil a la o les pàgines de l''edició que es creen per a cada ocasió. > Carregueu 2-3 fotos d’estil editorial dels vostres productes per a que Eventos Increibles en pugui seleccionar una. > Important! Eventos Increibles també pot revisar la vostre web i el compte d’Instagram per obtenir altres opcions de fotos. > No envieu logotips. > Els fitxers han de ser fitxers jpg, jpeg o png, de forma quadrada amb el tema centrat. > La mida necessària és de 1000px per 1000px. > El nom del fitxer ha de ser el nom de la vostra empresa.
 • INFORMACIÓ DE CONTACTE

 • ACORD DE PARTICIPACIÓ A LA LLOTJA DEL DISSENY

  A continuació es mostra el nostre Acord de Participació, si us plau, llegiu-ne atentament abans d’acceptar els nostres termes i condicions sobre la vostra sol·licitud i participació en la Fira. Se us demanarà que envieu la vostra signatura electrònica al final de l’acord.

  Aquest acord, amb data 5 de desembre de 2019, es formnalitza entre ÀLEX MARES GARCIA 47819764G (en endavant Eventos Increibles) i el signant al final del present acord ("participant"). El participant sol·licitarà participar a la Fira de Creadors de la Llotja del Disseny en les dates seleccionades anteriorment. El participant ha de signar aquest acord, que s'enviarà de forma automàtica a Eventos Increibles un cop completada la sol·licitud. Aquests termes s'apliquen a cada esdeveniment que hagi seleccionat el participant. El participant i els seus agents, empleats, personal i / o contractistes independents que participin en l'esdeveniment accepten estar vinculats a aquest Acord. Els termes d’aquest Acord, inclosos els permisos, els consentiments i les renúncies, seran irrevocablement en benefici de Eventos Increibles, els seus afiliats, els seus successors i els productors i patrocinadors d’esdeveniments.

  1. Responsabilitat: Eventos Increibles no serà responsable de cap pèrdua o dany en la propietat del participant, així com lesions o la mort del participant (o dels seus empleats, representants i contractistes) o de les vendes del participant. El participant assumeix expressament tots els riscos de pèrdua, dany, responsabilitat, lesions o destrucció derivats de qualsevol causa que sigui, inclosos, però sense limitar-se a actes o omissions del participant, i per tant, allibera i renuncia a qualsevol reclamació contra Eventos Increibles (i els seus empleats, representants i contractistes) relacionats amb aquestes pèrdues, danys, responsabilitat, lesions i / o destrucció.

  2. Assegurança: El participant representa que té, o tindrà en el moment de l’esdeveniment, una assegurança adequada per cobrir la responsabilitat pel tipus d’activitats que el participant realitzarà a l’esdeveniment. Els pactes participants seran totalment responsables de qualsevol de les seves accions o omissions, i indemnizaran i defenseran, així com mantindran a Eventos Increibles (i els seus empleats, representants, contractistes, venedors, afiliats i representants) com a agent inofensiu davant de cap reclamació relacionada amb les accions i/o omissions del participant.

  3. Cancel·lacions: Els esdeveniments es faran independentment del temps. Si hi ha una cancel·lació: (a) Cancel·lació per part de Eventos Increibles: Si és necesaria una cancel·lació de l'esdeveniment per part de Eventos Increibles a causa de circumstàncies imprevistes, actes d'un tercer o altres circumstàncies que, a criteri de Eventos Increibles, puguin comprometre la seguretat dels participants en l'esdeveniment, llavors l'esdeveniment farà no es podran tornar a programar i no hi haurà cap reemborsament al participant. (b) Cancel·lació per part del participant: (i) Si el participant cancel·la la seva participació com a mínim quinze (15) dies abans de l'esdeveniment, Eventos Increibles oferirà una plaça per a una edició futura sense cap tipus de penalització. (ii) Si el participant cancel·la la seva participació en l'esdeveniment en un termini de catorze (14) dies o menys abans de l'esdeveniment, aleshores Eventos Increibles no podrà oferir cap reemborsament, degut a les complicacions de trobar un substitut en llista d'espera per aleshores. Un cop el participant cancel·la, perdrà el seu lloc a l'esdeveniment.

 • En enviar aquesta sol·licitud a Eventos Increibles per a qualsevol o totes les dates del 2020, accepto els termes i condicions de l'Acord de participació esmentat anteriorment. *

 • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Necesites informació adicional?

Red Llotja
Gener 25
Informació

La Llotja is Love
Febrer 25
Informació

La Petita Llotja
Març 14
Informació

Spring Vibes
Abril 18
Informació