ENQUESTA 2019 - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Tenim moltes ganes d’escoltar la teva opinió sobre la temporada 2019 de la Llotja del Disseny, així que hem preparat aquesta enquesta de valoració.

Dona’ns la teva opinió i entra en el sorteig de un val – per valor de 75€* – que podràs gastar en un lot de productes (combinació a escollir) en alguna de les properes 11 edicions del 2020.

Per a completar les teves possibilitats de guanyar, no oblidis d’omplir el teu email per a poder contactar amb tu. Gràcies per les teves idees!

*Apliquen termes i condicions. Veure termes i condicions al peu de la pàgina.

Enquesta de valoració

  Bases del Concurs

  En accedir a aquest sorteig, accepto els termes i condicions previstos en les presents Normes Oficials. Confirmo que tinc 18 anys com a mínim i que he complert la majoria d’edat a la meva jurisdicció de residència en el moment de la seva acollida. Al entrar a concursos, accepto inscriure’m per rebre butlletins i promocions de Eventos Increibles. El sorteig està subjecte a les lleis i regulacions estatals, municipals i locals i serà nul quan en aquelles jurisdiccions on la lley ho prohibeixi.

  Elegibilitat: (el “sorteig”) està obert a qualsevol persona que tingui almenys divuit (18) anys d’edat i hagi complert la majoria d’edat i visqui dins l’Estat Espanyol i tingui una adreça de correu electrònic vàlida. Els empleats, contractistes independents, interns, oficials, directors i agents de Eventos Increibles no poden accedir.

  Patrocinador: El sorteig està patrocinat per Eventos Increibles (Àlex Marés Garcia, 47819764G), amb seu a Sant Roc, 1-3, 08401, Granollers.

  Acord amb les regles oficials: En entrar al sorteig, indiqueu el vostre acord íntegre i incondicional i accepta, a) aquestes Regles Oficials i (b) Les decisions del patrocinador, que són definitives i vinculants. Guanyar un premi depèn de complir tots els requisits aquí exposats.

  Període d’entrada: El sorteig s’inicia a les 17:00 am CST del 31/12/2019 (“Període d’entrada”). Les entrades presentades abans o després del període d’entrada no seran elegibles. L’ordinador del patrocinador és el dispositiu oficial de cronometratge del sorteig. El sorteig finalitzarà el 15/1/2020 a les 23:59 CST.

  Com entrar en el sorteig: Al començament del període d’entrada, podeu entrar al sorteig si visiteu https://www.llotjadeldisseny.com/enquesta-2019 (el “Lloc de sorteigs”) i completant el formulari complet de l’enquesta. Hi ha un límit d’una (1) entrada per persona / adreça de correu electrònic. No es reconeixeran entrades addicionals per persona / adreça de correu electrònic. L’ús d’agències o qualsevol sistema automatitzat per a completar el formulari està estrictament prohibit i el Patrocinador es reserva el dret a desqualificar qualsevol entrada rebuda mitjançant aquests mètodes.

  En entrar al sorteig d’acord amb el procés d’entrada descrit anteriorment, us donareu d’alta per rebre comunicació per correu electrònic de Eventos Increibles.

  Sorteig: Després del període d’entrada, (15/01/2020), el patrocinador seleccionarà un (1) guanyador potencial en un sorteig aleatori de totes les enquestes rebudes. Les probabilitats de ser seleccionat depenen per tant del nombre d’entrades rebudes.

  Notificació i requisits dels potencials guanyadors: el patrocinador intentarà notificar al guanyador en un termini de cinc (5) dies laborables del sorteig per correu electrònic. Si el guanyador potencial no respon en un termini de set (7) dies naturals després de l’enviament de l’avís, el Patrocinador seleccionarà de forma aleatòria un guanyador alternatiu en el seu lloc de totes les entrades restants rebudes. Només es contactarà amb tres (3) guanyadors possibles alternatius.

  Premi (s): Es concedirà un màxim (1) gran premi i es triarà un màxim (1) guanyador.

  Descripció dels Premis: un val per valor de 75€ que es podrà gastar en qualsevol de les edicions 2020 de la Llotja del Disseny. Veure calendari aquí. L’import haurà de ser gastat completament en una de les edicions. No es podrà dividir l’import entre diverses edicions.

  Un membre de l’Organització acompanyarà al guanyador un cop aquest hagi sel·leccionat els productes que vol adquirir amb el vale. Aquesta persona abonarà via tarjeta de crèdit els imports de cada un dels objectes sel·leccionats fins a arribar als 75€ (import total del val).

  Condicions generals: En cas que l’operació, la seguretat o l’administració del sorteig es vegi afectada de qualsevol manera per qualsevol motiu, inclòs, però sense limitar-se a fraus, virus o qualsevol altre problema tècnic, el patrocinador podrà, a la seva exclusiva discreció, pendre qualsevol d’aquestes decisions: (a) suspendre el sorteig per solucionar el deteriorament i, a continuació, reprendre el sorteig de la manera que s’ajusti millor a l’esperit d’aquestes regles oficials; o (b) atorgar el premi (es) de forma aleatòria entre les entrades elegibles rebudes fins al moment den que s’hagi produït el deteriorament. El patrocinador es reserva el dret a la seva exclusiva discreció de desqualificar qualsevol persona que consideri que està alterant el procés d’entrada o l’operació del sorteig o d’actuar en violació d’aquestes regles oficials o d’una manera antiesportiva o pertorbadora. Qualsevol intent de qualsevol persona de minar el legítim funcionament del sorteig pot ser una violació del dret civil i penal i, en cas que es faci aquest intent, el patrocinador es reserva el dret a sol·licitar danys i perjudicis a qualsevol persona en la mesura que permeti la llei. El fet que el Patrocinador no faci complir cap termini d’aquestes Normes oficials no constituirà una renúncia a aquesta disposició. La prova d’enviament de qualsevol comunicació al Patrocinador no es considerarà prova de la recepció d’aquesta comunicació per part del patrocinador. En cas de disputa sobre qualsevol entrada en línia, es considerarà que el guanyador és el titular del compte autoritzat de l’adreça de correu electrònic que s’introdueixi. El “titular del compte autoritzat” és la persona física que té un proveïdor d’accés a Internet, un proveïdor de serveis en línia o una altra organització responsable d’assignar adreces de correu electrònic per al domini associat.

  Alliberament i exoneració de responsabilitat: En participar en el sorteig, accepteu deixar sense cap tipus de responsabilitat a l’Organitzador, les seves empreses matrius, filials, afiliats, els proveïdors de premis i cadascun dels seus respectius oficials, directors, empleats i agents (les “parts alliberades” ) a favor i en contra de qualsevol reclamació o causa d’acció derivada de la participació en el sorteig o la recepció o l’ús de qualsevol premi, inclòs, però no limitant-se a: (a) la intervenció humana no autoritzada en el sorteig; (b) errors tècnics relacionats amb ordinadors, servidors, proveïdors o telèfon, o línies de xarxa; (c) errors d’impressió; (d) missatges perduts, retardats, enviaments per correu postal, dirigits erròniament o no distribuïbles; (e) errors en l’administració del sorteig o en el processament de les entrades; o (f) lesions o danys a persones o béns que puguin ser causats, directament o indirectament, total o parcialment, a partir de la participació dels participants en el sorteig o de la recepció o de l’ús de qualsevol premi. També accepteu que, en qualsevol causa d’acció, la responsabilitat de les parts alliberades es limitarà al cost d’entrada i participació en el sorteig i, en cap cas, les parts alliberades seran responsables dels honoraris d’advocats. Es renuncia al dret a reclamar qualsevol dany i perjudici, inclosos, sense limitar-se, els danys punitius, conseqüents, directes o indirectes.

  Privacitat i ús de la informació enviada: qualsevol informació que envieu com a part del sorteig s’utilitzarà per a propòsits d’aquest sorteig i es tractarà d’acord amb la Política de privadesa del patrocinador, tal com s’estableix d’altra manera en aquestes normes oficials. Excepte en cas que estigui prohibit, la participació en el sorteig constitueix el consentiment d’un participant per a l’ús del seu nom, la semblança, la veu, les opinions, la informació biogràfica i l’estat de residència amb finalitats promocionals en qualsevol mitjà de comunicació sense cap pagament o contraprestació.

  Ús de la informació de la persona d’entrada: al entrar a la Sorteig, reconeix i accepta que el patrocinador i les empreses participants utilitzaran la informació de l’Internet, inclosa, sense cap limitació, la seva adreça de correu electrònic, per a sol·licitud general, màrqueting o altres activitats empresarials o promocionals en relació. amb els serveis i productes proporcionats per Patrocinador o les empreses participants. En qualsevol moment, podeu revocar l’ús d’aquesta informació proporcionant un avís per escrit a Patrocinador i a qualsevol altra empresa participant mitjançant les adreces següents o responent a un correu electrònic de màrqueting mitjançant l’enllaç de baixa donat al correu electrònic. Tingueu en compte que la vostra preferència de desactivació s’aplicarà a les comunicacions de màrqueting i és possible que no s’apliqui a les comunicacions transaccionals, incloses les associades a la vostra entrada.

  Resultats: Per sol·licitar la llista de guanyadors, envieu un sobre segellat adreçat a Àlex Marés Garcia, Enric Prat de Riba, 77, Centre Audiovisual de les Empreses, Roca Umbert FA, Granollers. Les sol·licituds s’han de rebre en el termini de quatre (4) setmanes després de la finalització del període d’entrada.

  Parlar amb la Llotja
  1
  ¿Podem ajudar-te?
  Hola! 👋
  Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

  La Llotja del Disseny