hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Dissabte 12 d’Octubre

Creative Studio

Let's celebrate Creative Studio!

Més de 60 petits creadors, activitats infantils, concerts i cantades de gospel.

Amb l’arribada de la tardor és hora de celebrar una de les edicions més icòniques de la Llotja del Disseny: the Creative Studio. El proper 12 d’octubre t’esperem de 10:30 a 21:00 a la Porxada de Granollers.

Aquesta edició torna amb el format MAXI-LLOTJA. Als ja tradicionals 40 expositors que pots trobar al Porxo se li sumaran fins a 20 petits creadors d’objectes sorprenents a les Carpes de la Llotja. No tel’s acabaràs..! 😉

I, per fer de la Llotja el teu pla de cap de dissabte predilecte, activitats per a no parar en tot el dia. Tant grans com petits us ho passareu de fàbula a l’edició Creative Studio!

Activitats infantils:

– Conte interactiu en anglès: Kids&Us Granollers ens explicaran un conte interactiu (els més petits al·lucinaran..!) i, a les pauses, taller de pinta cares amb els personatges del llibre inclòs! Sona bé, oi? ☝️ Hi haurà dues lectures de 30 minuts cada una. La primera a 11:00 i la segona a les 12:30. A la pausa hi haura el taller de pintar cares inspirat en els personatges del conte. No cal inscripció prèvia. L’activitat està recomanada per a nenes i nens de 2 a 9 anys i és completament gratuïta. ⁠

Concerts i cantades:

Concert amb Sabana: hell yes, Sabana a l’escenari! El grup revelació granollerí torna a la Llotja del Disseny amb èxits com ara Camps de l’Oest, un dia d’Aquests o el seu nou èxit revelació: ⚡️🌈TAN VIUS!⚡️🌈. De 17:30 a 18:30 a les Oliveres de la Porxada.

Cantada de gospel: si estàs llegint això ja no tens volta enrere. I és que l’edició Creative Studio tancarà amb una cantada de Gospel que no et pots perdre. De 20:00 a 21:00 més de 20 cantaires faran ballar a tota la Porxada al ritme del millor gospel del Vallès.

Moda i complements per adults

Els complements més exòtics i estiuencs que puguis imaginar.

Moda i complements per infants

Amb nens i nenes amb ganes d'estiu a casa? Tenim l'outfit ideal.

Joieria i Bijuteria

Mil i un estils diferents per a que trobis el que més t'encaixa.

Objectes de decoració

Fusta, ceràmica, gres. Qualsevol material és bo per decorar la teva casa.

Cosmètica i benestar

Articles de cosmètica natural, propostes pel teu propi benestar o la cura del medi ambient

Subscriu-te al newsletter de la Llotja

I rebràs un correu notificant-te de cada edició. A més, podràs conèixer els expositors que hi participen abans que tothom.

Activitats i concerts

Tallers infantils, ball i barra de cervesa artesana!
 
 

Ubicació

Plaça de la Porxada
Granollers

Ens trobaràs un dissabte al mes a la Plaça de la Porxada de Granollers, Barcelona.