PROJECTES A DESENVOLUPAR - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

PROJECTES A DESENVOLUPAR

Imatge gràfica: contactar amb dissenyadors locals per a desenvolupar la identitat gràfica de cada una de les 11 edicions de l’any. Elaboració del cartell en diversos formats i creació d’elements PNG per a la seva difusió.
Creació d’edicions temàtiques: per a la temporada 2020 totes les edicions de la Llotja del Disseny seran temàtiques. Explicació: hi haurà 2-3 edicions on un 30% del producte ha de ser temàtic (edició kids, edició decoració, edició 0 waste) i la resta d’dedicions tindran activitats temàtiques: ball, música, gastronomia, etc. En aquestes edicions amb activitats temàtiques els productes a la venta seran un mix.
Anuncis en diaris: a part de la tradicional campanya de comunicació, consistent en la utilització de FB Ads i l’entrega de fliers durant els dies de Llotja, sumem la publicació mensual del cartell de l’edició als principals diaris de la zona.
Hardware i mobiliari: revisió de totes les burres i perxeros proporcionats. Reparació d’aquells malmesos i galvanització de totes les peces. Amb això obtindrem perxeros nets i brillants.

PENDENT ACTUALITZACIÓ

Parlar amb la Llotja
1
¿Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

La Llotja del Disseny