hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

17 DE NOVEMBRE · BLACK FRIDAY

Vine a la Porxada a gaudir de més de 60 creatius, activitats infantils i live music.

Viu la última edició de la Llotja a la Porxada!

Última edició abans de DFactory, la Fàbrica dels regals!

Black Friday! Black Friday! Black Friday!

Amb aquest crit, tot i que personalitzat a la nostra manera, encetem la última edició de l’any que la Llotja celebrarà a la Porxada de Granollers. Última a la Porxada, dieu? Si, perquè al desembre hi tornem amb forces renovades amb la quarta edició de DFactory, la Fàbrica dels Regals (21, 22 i 23 de desembre) i la primera edició de El Petit DFactory (3 i 4 de gener) que tindran lloc a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Granollers.

Però, com no podia ser d’una altra manera, cal acomiadar-se de la Porxada amb una festa que celebri el producte local, el disseny creatiu i els productes dels nostres petits creadors. Així que el proper dissabte 17 de novembre t’esperem per gaudir d’una jornada increïble rodejats de més de 60 petits creadors en un entorn increïble, la Porxada de Granollers.

I, com ja és habitual, activitats per un tubo. Apunta a l’agenda que el Black Friday arriba carregat..!

· De 12:00 a 13:30: taller de fotografia a càrrec de Laia Serra. Consistirà en classe teoòrica i pràctica pels entorns de la Porxada. Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia aquí.

· De 17:30 a 20:30: més de 15 jocs gegants infantils evairan la Porxada. Les teves menudes i menuts podran passar-s’ho pipa (sempre acompanyats de monitors) amb aquests jocs tradicionals: tres en ratlla, bitlles, escacs i molts d’altres.

· De 19:00 a 20:30: concert de rock amb First Men. A les Oliveres, l’escenari tradicional de la Llotja, podràs gaudir d’una actuació en directe d’aquesta banda granollerina. Classics de tota la vida i versions actuals per a gaudir de la Llotja!

 

Moda i complements per adults

Els complements més exòtics i estiuencs que puguis imaginar.

Moda, complements i jocs per infants

Amb nens i nenes amb ganes d'estiu a casa? Tenim l'outfit ideal.

Joieria i Bijuteria

Mil i un estils diferents per a que trobis el que més t'encaixa.

Objectes de decoració

Fusta, ceràmica, gres. Qualsevol material és bo per decorar la teva casa.

Altres propostes

La Llotja és un espai on trobar mil i una propostes diverses.

Propostes gastronòmiques

A la Llotja trobaràs propostes amb gastronomia innovadora..!

Subscriu-te al newsletter de la Llotja

I rebràs un correu notificant-te de cada edició. A més, podràs conèixer els expositors que hi participen abans que tothom.

Activitats i tallers

A la Llotja trobaràs activitats per a tots els públics

Taller de fotografia

De 11:30 a 13:00 aprendràs nocions bàsiques de fotografia

La Laia Serra, la fotògrafa oficial de la Llotja del Disseny, durà a terme un taller de fotografia per a que aprenguis les nocions bàsiques d’aquest art. Important: cal portar càmera amb mode manual, sobretot si vols aprofitar-la a la part pràctica. De 12:00 a 13:30 hi haurà una breu introducció teòrica (composició, exposició i obertura) seguida d’una estona de pràctica a la Porxada i carrers dels voltants. Recorda: cal inscripció prèvia AQUÍ.


Concert amb First Men

Grup de rock granollerí

First Men aterra a la Porxada per fer-te vibrar i ballar al ritme del seu pop rock eclèctic. Versions clàssiques i temes sense fi d’aquest grup granollerí debutant a la Llotja del Disseny. De 19:00 a 20:30 podràs passejar per la plaça, gaudir del seu entorn i, com no, ballar al ritme de First Men!

Jocs Gegants Infantils

De 17:30 a 20:30 els més menuts s'ho passaran pipa amb els nostres jocs tradicionals gegants!

Tens un petit exèrcit de terroristes a casa i busques alguna activitat pel proper dissabte 17 de novembre? A la Llotja volem que tant tu com els més menuts s’ho passin pipa, així que t’hem preparat una tarda de jocs infantils gegants a la Porxada. De 17:30 a 20:30 les teves petites i petits podran jugar, acompanyats dels nostres monitors, amb alguns dels més de 15 jocs gegants que ocuparan la Porxada. Activitat gratuita.


Barra amb Mojitos i Cervesa Artesana

A càrrec de Glugs i Ona Cambrils

Si, has llegit bé: aquest cap de setmana podràs remullar els llavis amb cervesa artesana i mojitos i capirinhas mentre escoltes el concert de @firstmenofficial i els teus menuts s’ho passen pipa amb els jocs gegants tradicionals. Dissabte 17 de Novembre #Glugs i @onacambrils t’acompanyaran tot el dia juntament amb més de 60 petits creadors. Què, et fem espai ja a la barra?

Ubicació

Plaça de la Porxada
Granollers

Ens trobaràs un dissabte al mes a la Plaça de la Porxada de Granollers, Barcelona.

I aquest Nadal i Reis, DFactory i el Petit DFactory!

La Fàbrica tornarà a omplir-se de regals increïbles!

Vols saber-ne més?

Clica aquí!