12 DE SETEMBRE · LA PETITA LLOTJA - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

¡La Petita Llotja!

👶 👧 🧒

Dissabte 12 de setembre de 2020
de 11 del matí a 9 del vespre
Plaça de la Porxada
08400 Granollers

com arribar-hi


¡APUNTA LA DATA!
∼∼∼
Arriba a la Porxada de Granollers la Petita Llotja, una edició on trobar desenes de propostes handmade pels més petits de la casa.

Dissabte 12 de setembre la Llotja us espera rodejats de moda infantil, sabates per nadons, decoració per les seves habitacions, cosmètica per la lactància,  joguets artesanals i tallers, concerts i teatre infantil.

EXPOSITORS INFANTILS

We haven't found any speaker that matches you're criteria

EXPOSITORS NO INFANTILS

We haven't found any speaker that matches you're criteria

ACTIVITATS

Conta contes participatiu!

Amb el conte "el Peix Irisat" de 11:00 a 12:00

La Roser és una apassionada dels infants i una autèntica artesana dels contes i les rondalles. El dissabte 14 de març farà que els més petits aprenguin valors com ara l’empatia, el respecte i el valor de compartir amb el conte “El Peix Irisat”. Dirigit a un públic de 3 a 10 anys. El conte es combinarà amb una manualitat on els infants decorin i pintin un peixet.


Taller: la Granja d'en Pinotxo!

Taller de màscares d'animals de granja de 12:30 a 13:30

L’Escola Bressol Pinotxo és una escola petita i familiar amb un ambient tranquil i acollidor, on acompanyem a l’infant en el seu creixement. I saben que els més petits solen quedar fascinats amb els animals de granja, pel que han preparat un taller de màscares dels animals més famosos de la Granja d’en Pinotxo! Edat: 1-6 anys, no cal inscripció prèvia.

 

 


Teatre menut

Amb Arsènic Espai de Creació de 18:00 a 19:00

Arsènic Espai de Creació és una escola de teatre granollerí on aprenen a fer teatre tot fent teatre. I s’atreveixen amb tot: des de reversionars clàssics com Shakespeare a enfrontar-se a ordres de petits pirates a la Llotja del Disseny. Prepara’t per gaudir del teatre de 18:00 a 19:00!


Concert infantil

Amb el grup educo-animador Trencamandres de 19:30 a 20:30

La Petita Llotja no podia acabar d’una altra manera: amb un espectacle d’animació infantil i familiar ple de danses, balls i cançons de tot arreu per ballar, saltar i cantar des dels més petits als més grans. El grup d’animació infantil Trencamandres s’encarregarà de posar la cirereta del pastís.


Maquillatge artístic

Amb Niu de Llum, durant tot el dia. Activitat de pagament.

La Petita Llotja és un espai on experimentar, créixer i passar-s’ho bé. Per això Niu de Llum serà durant tot el dia amb nosaltres per despertar la curiositat dels més menuts amb el seu maquillatge artístic: sortiran del taller havent vist de prop l’esperit de la natura, les estacions i les tradicions i, com no, amb una disfressa ideal!


GASTRONOMIA

🥤 Submergeix-te en el món de l'orxata artesana

De la ma de Xata d'Or

Orxateros i orxateres, dissabte 15 de febrer podreu demostrar el vostre amor desenfrenat per l’orxata artesana de la mà de Xata d’Or i el seu cap visible, en Francesc. Els trobareu a l’edició #lallotjaislove durant tot el dia (o fins que s’acabin les existències..!).


UBICACIÓ

Plaça de la Porxada

Granollers
Parlar amb la Llotja
1
¿Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

La Llotja del Disseny