25 DE GENER - RED LLOTJA - La Llotja del Disseny
hola@llotjadeldisseny.com 609 684 761

Qui ha dit “cuesta de enero”? Arriba l’edició Red Llotja a un preu d’escàndol per a que puguis comprar objectes handmade a preus màaaaagics i en un entorn on el talent, el producte fet a ma i els objectes d’edicions limitades són els protagonistes. La Porxada de Granollers esdevindrà més vermella que mai per a celebra la primera edició RED LLOTJA! Come to la Porxada per trobar moda independent, cosmètica natural per a ànimes conscients, articles per a kids molonguis, joies fetes a foc lent i musicón en directe.

· Concert amb Johnny Bigstone & Sweet Marta de 18:00 – 19:00: Johnny Big Stone & Sweet Marta formen un duo acústic de blues i música tradicional Americana, traslladant-nos a finals del s.XIX i representant les cançons dels esclaus negres de les plantacions que es caracteritzaven per pel seu aire melancòlic amb lletres sobre problemes personals i socials. Arrenquen la locomotora amb ritmes i melodies dels diferents estils dins d’aquest gènere com el Delta blues, Piedmont blues i Old time country. En el seu repertori interpreten artistes com Jazz Guillum, Reverend Gary Davis, Blind Lemon Jefferson, Blind Blake i altres.

· Concert POPS i el seu últim CD, la Mar Salada de 19:30 20:30: Pops és un grup d’influències pop i brit-pop, tot i que també beu del rock dels 70, dels 80 i dels 90. Abans de crear el grup, Frank Martínez, la veu i la guitarra de Pops, i Xavi Fernàndez, que n’és el baix i les veus, van formar part del conjunt Treepoli, que va gravar tres discs. Per la seva banda, el guitarrista solista i veus de Pops, Moi Vázquez, ha format part de diversos grups com ara Blue Moon Boys.

Hi trobaràs els següents petits creadors

Moda independent, cosmètica orgànica, articles per nens, decoració handmade i més.

Activitats i concerts

Música en directe, tallers, activitats i més.

Ubicació

Plaça de la Porxada, Granollers

Ubicació

Plaça de la Porxada
Granollers

Ens trobaràs un dissabte al mes a la Plaça de la Porxada de Granollers, Barcelona.

Parlar amb la Llotja
1
¿Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te en alguna cosa? Preguntan's i t'atendrem!

La Llotja del Disseny