FESTIVAL DEL DISSENY

L’equip de la Llotja del Disseny ha tornat de les vacances amb un energia per un tubo, així que hem pensat que la millor manera de celebrar-ho és amb la primera edició temàtica d’aquest any. Yes, amigos y amigas, una edició temàtica!

El proper dissabte 16 de setembre la La Llotja del Disseny torna una vegada més a la Porxada de Granollers per portar-te el millor disseny independent. Aquest cop, però, acompanyats d’una pila de creatius i dissenyadors que, amb mucho love and passion, et presentaran…redoble de tambores… els seus millors mobles i d’altres articles de decoració per a celebrar el Festival del Disseny!

Des de mobles de tots els formats i estils, passant per ceràmica o il·lustracions, juntament amb tot tipus de teixits per a la llar o estris de cuina, fins a cuadres i plantes, el Festival del Disseny busca omplir la Plaça de la Porxada amb una riuada de disseny independent, aquesta vegada, però, centrat en els articles de disseny per a la llar, oficina, casa dels pares, caseta del gos o el lloc que més t’agradi.

Si ja fa temps que remugues perquè aquella tauleta auxiliar no et fa el pes, o tens una pared blanca i avorrida i no saps què fer-ne, el Festival del Disseny és la teva solució!

  • DISSABTE 16 DE SETEMBRE

  • PLAÇA DE LA PORXADA, GRANOLLERS

  • DE 10:30 A 21:00

  • MASTERCLASS DE SWING DE 19:00 A 21:00

  • ESDEVENIMENT A FACEBOOK

LINE UP DE DISSENYADORS PRESENTS

TOTES LES EDICIONS, CONCERTS I WORKSHOPS. DIRECTES AL TEU INBOX. 

Mola, no? Doncs subscriu-te al newsletter de La Llotja del Disseny.