18 DE MARÇ, INAUGURACIÓ!

La Llotja del Disseny aterra a la Plaça de la Porxada de Granollers el dissabte 18 de març per celebrar la primera edició del que promet ser un dels mercats de referència dels dissenyadors i creatius independents de Catalunya. Ubicada al porxo de la Plaça de la Porxada, espai ple d’història i cultura que pretén transformar i decorar completament, La Llotja del Disseny comptarà amb una acurada selecció de dissenyadors i creatius independents acompanyats de concerts, concerts, tallers i demostracions en viu.

A més a més, en aquesta primera edició podràs gaudir del taller organitzat per la botiga-taller de patchwork, llana i scrapbooking de Trossets De Cor, Granollers (11:30 – 13:30 i 18:30 – 20:30) i de l’actuació de @Geek&theJam , que ens faran vibrar amb el seu acoustic rythm (18:30 -19:30)!

  • DISSABTE 18 DE MARÇ

  • PLAÇA DE LA PORXADA, GRANOLLERS

  • DE 10:30 A 21:00

  • ACTUACIÓ DE GEEK AND THE JAMS DE 19:00 A 20:00

  • ESDEVENIMENT A FACEBOOK

LINE UP DE DISSENYADORS PRESENTS

TOTES LES EDICIONS, CONCERTS I WORKSHOPS. DIRECTES AL TEU INBOX. 

Mola, no? Doncs subscriu-te al newsletter de La Llotja del Disseny.

06 DE MAIG, DANCING!

No hem passat la ressaca de la passada edició d’abril i ja et presentem una nova jornada de Llotja! El proper dissabte 6 de maig la La Llotja del Disseny torna una vegada més a la Porxada de Granollers per portar-te el millor disseny independent. Aquest cop, a més a més, ho fem celebrant una data única: el Dia Internacional de la Dansa!

Pel matí, a partir de les 10 hores a la Plaça de l’Església, tothom que vulgui podrà participar a diferents classes obertes que faran les escoles de dansa de la ciutat. Per la tarda, a partir de les 17.30 hores i de forma simultània a les places de l’Església, de la Porxada i de Maluquer i Salvador, hi haurà les diferents exhibicions dels grups de joves, les escoles de dansa i les entitats participants.

El DID es tancarà a les 19 hores a la Plaça de l’Església, amb una flashmob conjunta i oberta a tothom que s’hi vulgui sumar. La coreografia ha estat creada pels grups joves residents al Gra: ENEM Dansa, C&C i Tahití Barcelona.

I, com no, una pila de disseny, moda i gastronomia independent!

  • DISSABTE 6 DE MAIG

  • PLAÇA DE LA PORXADA, GRANOLLERS

  • DE 10:30 A 21:00

  • MASTER CLAS DE BALL DE 17:30 A 19:00

  • ESDEVENIMENT A FACEBOOK

LINE UP DE DISSENYADORS PRESENTS

TOTES LES EDICIONS, CONCERTS I WORKSHOPS. DIRECTES AL TEU INBOX. 

Mola, no? Doncs subscriu-te al newsletter de La Llotja del Disseny.