3 DE JUNY · SUMMER DESIGN!

Sol, calor, platja, vermuts i xancletes… l’estiu ja és aquí, amics i amigues! I com no, a la Llotja anem com un coet pensant en el primer bany de l’any i en les vacances que ja s’acosten. I per cel·lebrar-ho, el proper dissabte 6 de juny hem organitzat una nova edició de la Llotja del Disseny carregada de summer design.

Serà la primera edició temàtica de la Llotja. En què consistirà? En una acurada sel·lecció de productes de moda, gastronomia, complements, decoració i disseny per a que puguis donar la benvinguda a l’estiu ben preparat. A més a més, la Porxada es transformarà per a traslladar, per unes hores, les nostres estimades platjes de la Costa Brava i Costa Daurada al centre històric, cultural i sentimental de la ciutat.

I com no, activitats per a tots els públics! De 18:00 a 20:00 l’Esbart Dansaire de Granollers té preparada una ballada que ens traslladarà a la a les places dels pobles de costa de l’Empordà i el Baix Camp per sumar-se a la gran benvinguda que volem fer a l’estiu. Podràs passar una bona estona veient com volen amb les seves corrandes i, si tens ganes, apendre uns quants dels seus passos!

  • DISSABTE 03 DE JUNY

  • PLAÇA DE LA PORXADA, GRANOLLERS

  • DE 10:30 A 21:00

  • ACTUACIONS EN VIU DE 19:30 A 20:30

  • ESDEVENIMENT A FACEBOOK

LINE UP DE DISSENYADORS PRESENTS

TOTES LES EDICIONS, CONCERTS I WORKSHOPS. DIRECTES AL TEU INBOX. 

Mola, no? Doncs subscriu-te al newsletter de La Llotja del Disseny.